Advies nodig?

 • Bessel
  Bessel

  Bel hem op: 0341 415 363

  “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Auping Bedden

Hieronder vindt u een selectie van de Auping Bedden. Al jaren staat Auping bekent om zijn goede kwaliteit en vele mogelijkheden. Laat u vrijblijvend adviseren door 1 van onze medewerkers.

Auping bed Essential

Duurzaam Design

Het Auping Essential bed is het eerste volledig recyclebare bed ter wereld. Maar dat is niet het enige rustgevende aan dit auping bed. Door de verfijnde en minimalistische vormen past dit bed namelijk subtiel in elke kamer. Het moderne Scandinavische design is overal doorgevoerd. Tot in de taps toelopende poten. Eigenlijk rust je al uit als je ernaar kijkt.

Bed Auronde

Design waarbij jij de details bepaalt

Het Auping bed Auronde is een echte designklassieker. Zo is dit auping bed gemaakt van hout met kenmerkende details van aluminium. Het bed is een klassieker dankzij het feit dat het al in 1973 werd ontworpen door designer Frans de la Haye. In de jaren 70 was dit een revolutionair ontwerp door de ronde vormen en felle kleuren. Maar ook nu is het bed opnieuw revolutionair. Zo zijn de details aan te passen naar jouw wensen. Hierdoor krijg je het vertrouwde ontwerp van toen, met het design van nu.

Bed Original

De perfecte basis

Het Auping bed Original is een compleet bed met een helder ontwerp. Het bed is mooi vormgegeven en heeft een krachtig frame. Wanneer je het Auping bed Original combineert met een Auping spiraalbodem en matras, is het precies het bed wat jij nodig hebt voor een goede nachtrust. Niets meer en niets minder. Doordat zowel de bodem als het matras ergonomisch volledig af te stemmen zijn op jouw lichaam, slaap je op de perfecte basis en word je fris en uitgerust wakker. Hierdoor ben je klaar voor een energieke dag.

 • 2 hoogtes
 • hoofdbord optioneel

Bed Match

Kiezen voor het Auping bed dat bij jou past

Design betekent voor Auping dat er met aandacht en oog voor detail aan een product is gewerkt. Dat zie je ook terug bij het Auping bed Match waar een perfecte balans gevonden is tussen comfort, eigenheid en tijdloos design. Zo kan er gekozen worden voor een rechte houten omranding of een ronde aluminium omranding. Hierdoor is er altijd een uitvoering die perfect bij jou past. Niet alleen design is belangrijk bij Auping, maar natuurlijk ook comfort. Combineer het Auping bed Match met een Auping spiraalbodem en matras en dit is de ultieme match voor een goede nachtrust.

 • Kies je eigen stijl: frame en hoofdbord in 10 kleuren
 • Liggevoel ergonomisch afgestemd op jouw wensen
 • Verstelbaar voor ultiem comfort

Auping bed kopen

Een Auping bed wordt met veel zorg gemaakt waardoor kwaliteit en comfort behouden blijft. Alle Auping bedden worden met de hand gemaakt in onze fabriek in Deventer. Er wordt niet aan massaproductie gedaan, maar elk bed wordt per bestelling gemaakt. Hierdoor kan je veel persoonlijke wensen aan jouw bed toevoegen. Zo zijn alle Auping bedden in ons assortiment aan te passen naar jouw wensen.

Twijfelen tussen een boxspring en een bed?

Ben jij aan het twijfelen tussen een nieuw bed of een nieuwe boxspring? Dat is logisch, want het is ook een lastige keuze. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen een bed en een nieuwe boxspring? Dat is vrij simpel. Het grootste verschil is de opbouw.

 • Bij een Auping boxspring (of elke ander boxspring) voegt elke laag van een boxspring comfort toe. In de boxspringbox zitten vaak pocketveren en dit is dan ook de eerste laag ondersteuning. Bovenop het onderstel zitten dan ook nog eens een matras en topper.
 • Bij een bed bestaat de opbouw uit een ledikant of frame met een latenbodem of andere bodem, zo is Auping gespecialiseerd in het maken van een spiraalbodem. Bovenop de bodem komt een matras en daarna kan jij nog kiezen voor een topmatras.

Vul hier uw zoekopdracht in

0
Beoordeling door klanten: 9,1 /10 uit 66 beoordelingen