Bedden

Bedden zijn er in veel verschillende soorten en maten. Bij Den Herder bedden vindt u dan ook een mooie compleet assortiment. Voordat u een bed koopt wilt u natuurlijk eerst weten hoe dit bed ligt. Bij Den Herder Bedden staan we dan ook graag voor u klaar om u meer te vertellen over onze bedden.

Mooie bedden van topkwaliteit

Bij Beddenspecialist den Herder willen we graag tevreden klanten, daarom hebben wij mooie bedden in onze showroom staan die voldoen aan de hoogste normen. Veel van onze bedden komen van Nederlandse fabrikanten waardoor u altijd slaapt op een oer-Hollands bed.

Goede service ook na uw bestelling

Wij hebben en houden graag contact met de klant. Wij willen graag dat u tevreden bent en blijft ook na 5 jaar. U bent altijd welkom voor advies en ook voor het onderhoud van uw bed of matras staan wij graag voor u klaar.

Hieronder ziet u een kleine greep uit ons assortiment bedden.

Auping bedden

Een Auping bed dankt haar bekendheid aan haar unieke spiraalbodems. In 1888 ontwierp oprichter Johannes Auping een hygiënisch en goed ventilerend bed voor het ziekenhuis.

De ‘stalen gezondheidsmatras’ vond meteen gretig aftrek. Het succesvolle spiraalbed leidde in 1988 tot de toekenning van het predikaat ‘Koninklijk’. Door de open structuur van de bedbodem zorgt Auping dat 80% van het bed geventileerd wordt met schone en frisse lucht.

Er is geen bed dat beter ventileert!

Hasena bedden

Een Hasena bed kun je zelf samen stellen. De basis van een Hasena bed is het bedframe. Daarnaast kunt u zelf veel keuzes maken, bijvoorbeeld, materiaal, kleur hoogte van de bedpootjes. Maar ook het hoofdeinde, rugkussens, model nachttafel, bedlades enz.

Bij Beddenspecialist den Herder helpen we u graag de juiste keuze te maken. Elk bed wordt door de vele keuzes uniek, waardoor u altijd een uniek bed beslaapt.

Steel & Stockings bedden

De materialen van Steel & Stockings zijn puur natuur.

Hout: Bij Steel & Stockings maken ze gebruik van  robuust en stoer eiken voor de bedden. Elk bed heeft hierdoor zijn unieke uitstraling. Noesten en scheurtjes in het hout kunnen namelijk overal zitten. Doordat hout werkt, draagt het bij aan de karakteristieke uitstraling.

Kleur: Steel & Stockings levert haar bedden het liefst zo naturel mogelijk vanwege de prachtige uitstraling van blank eiken. Liever kleur? Er zijn een paar kleur-waxen gemaakt op basis van lijnolie. Deze is gebotteld onder hun eigen label.

Staal: Steel & Stockings verwerkt alleen blauwstaal en voorziet deze van  een uiterst matte, blanke poedercoating om deze afwerklaag zo onzichtbaar mogelijk te maken. Blauwstaal is gemakkelijk schoon te maken met een licht vochtige doek.

Leder: Het Steel & Stockings leder is uniek!! Brandmerken, lichte beschadigingen en kleine verkleuringen kenmerken de collectie en geven het het karakter waar Steel & Stockings naar streeft.

Een nieuw bed kopen? Kom nu naar Beddenspecialist den Herder

Bij Beddenspecialist den Herder vindt u een ruim assortiment bedden. Of u nu een eenpersoons bed zoekt, een twijfelaar of een tweepersoon bed, bij ons vindt u precies wat u zoekt. Ook hebben wij een uitgebreide collectie boxprings. Onze bedden zijn van de merken Auping, Hasena en Steels & Stockings. Voordat u een bed koopt is het verstandig om het bed maar vooral het matras te voelen. Bij Beddenspecialist den Herder kunnen wij ook een SlaapID doen om te kijken hoe u slaapt en wat u favoriete lig houding is. Op deze manier bent u verzekert van het juiste advies en het fijnste matras.

Een bed kopen in verschillende soorten en maten.

Of u nu van hout houdt of van strak bij ons vindt u het juiste bed. Het bed moet natuurlijk in uw slaapkamer passen en daarom zijn de meeste bedden in  meerdere kleuren te verkrijgen. De afmeting van het bed is natuurlijk ook belangrijk. Hoe groot is de slaapkamer? Hoe groot bent u zelf? Het bed moet hierop goed worden afgestemd.

Toe aan een nieuw bed?

Of u al toe bent aan een nieuw bed kunt u gemakkelijk controleren met onze slaapscore vragenlijst. Natuurlijk kunt u ook zelf zien of voelen of u toe bent aan een nieuw bed of matras. In de winkel vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en bespreken we uw wensen graag tijdens een gesprek.

Direct een bed kopen

Een bed koopt u niet zomaar. U moet hier goed over nadenken en u wilt hier graag lang plezier van hebben. Door het juiste advies, uw wensen en eventueel de SlaapID komen we samen met u tot een mooie samenstelling. Bedenk bij het kopen van een bed dat u beide anders slaapt en een ander postuur heeft. Laat ons u voorlichten! Bij Beddenspecialist den Herder staan we ook na uw aankoop voor u klaar om u verder te helpen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met 1 van onze medewerkers en bel: 0341 415 363

 • Wilma
  Wilma

  Bel haar op: 0341 415 363

  “Dromen op een heerlijke plek”

 • Wilma
  Wilma

  Bel haar op: 0341 415 363

  “Dromen op een heerlijke plek”

 • Erna
  Erna

  Bel haar op: 0341 415 363

  “Voor sfeer en kleur in uw interieur”

 • Bessel
  Bessel

  Bel hem op: 0341 415 363

  “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

 • Albert
  Albert

  Bel hem op: 0341 415 363

  “SLAPEN IS ONS VAK!”

Vul hier uw zoekopdracht in

0
Beoordeling door klanten: 9,1 /10 uit 66 beoordelingen