Boxsprings

Slapen als in een 5 sterren hotel, maar dan thuis! Dat is slapen op een boxspring van Den Herder. Elke nacht profiteren van een optimale nachtrust en daardoor uitgerust wakker worden. Hieronder vind je een uitgebreid assortiment boxsprings, echter zijn er per boxspring heel veel mogelijkheden. Laat u dus vooral eerst goed voorlichten voordat u tot aanschaf overgaat.

Wat is een boxspring?

Als we het over een boxspring hebben dan hebben we het over een comfortabel verend en ventilerend bed. Ze zeggen ook wel hotelbed omdat in veel hotels boxsprings worden gebruikt voor een goede nachtrust van bezoekers. Een boxspring is te verkrijgen in veel verschillende soorten ten types. U kunt (bijna) elke boxspring aan kleden zoals u dat wilt. Zo heefft u niet alleen de keuze uit het soort stof, maar ook het hoofdbord en voetbord kunt u zelf kiezen.

Boxspring voordelen

Door alle veren in een boxspring krijgt het lichaam de juiste ondersteuning op elke plaats. Hoe meer veren er in een boxspring zitten hoe beter de ondersteuning van het lichaam. Ook de ventilatie en de hogere instap zijn grote voordelen van een boxspring ten opzichte van een normaal matras.

Kies de boxspring die bij je past

Hieronder staan een paar mooie voorbeelden van soorten type boxsprings die je bij ons kunt krijgen. Kom ook zeker langs in onze showroom voor meer informatie en laat u daar vrijblijvend adviseren door 1 van onze medewerkers.

 • Joke Koopman
  Joke Koopman

  Uw nachtrust mijn zorg

  • Bessel de Weerd
   Bessel de Weerd

   Een goede nachtrust komt niet vanzelf

   • Albert den Herder
    Albert den Herder

    SLAPEN IS ONS VAK!

    Direct contact

    Heeft u een vraag? Heeft u een probleem? Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Vul hier uw zoekopdracht in