Boxsprings

Slapen als in een 5 sterren hotel, maar dan thuis! Dat is slapen op een boxspring van Beddenspecialist den Herder. Elke nacht profiteren van een optimale nachtrust en daardoor uitgerust wakker worden. Hieronder vindt u een uitgebreid assortiment boxsprings, echter zijn er per boxspring heel veel mogelijkheden. Laat u dus vooral eerst goed voorlichten voordat u tot aanschaf overgaat.

Wat is een boxspring?

Een boxspring is een comfortabel verend en ventilerend bed. Ze zeggen ook wel ‘hotelbed’ omdat in veel hotelkamers een boxspring wordt gebruikt voor een goede nachtrust van bezoekers. Een boxspring is te verkrijgen in veel verschillende soorten en types. U kunt (bijna) elke boxspring aan kleden zoals u dat wilt. Zo heeft u niet alleen de keuze uit het soort stof, maar ook het hoofdbord en voetbord kunt u zelf kiezen.

Boxspring voordelen

Door de vele veren in een boxspring krijgt het lichaam de juiste ondersteuning op elke plaats. Hoe meer veren er in een boxspring zitten hoe beter de ondersteuning van het lichaam. Ook de ventilatie en de hogere instap zijn grote voordelen van een boxspring ten opzichte van een normaal matras.

Kies de boxspring die bij je past

Hieronder ziet u een aantal mooie voorbeelden van onze boxspring collectie. In de winkel treft u het complete assortiment boxsprings. Daarom adviseren wij u ook om naar de showroom te komen. Wij kunnen u dan het juiste advies geven. Ook is het mogelijk om een SlaapID aan te vragen, waardoor wij nog beter kunnen meten hoe uw slaapgedrag is.

Auping boxspring

Bent u op zoek naar een Auping boxspring? Dan bent u bij Beddenspecialist den Herder aan het juiste adres. Sinds 1888 produceert Auping matrassen van zeer hoge kwaliteit. Auping heeft drie kernwaarden te weten: Optimale steun, kwaliteit en ventilatie.

Een Auping boxspring wordt opgebouwd vanuit een metalen frame met een spiraalbodem. Bovenop deze spiraalbodem wordt een kern met pocketveren geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de bodem ontzettend goed ventileert en een uitstekende drukverdeling biedt.

De Auping boxspring wordt geproduceerd in Nederland en is van topkwaliteit. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardig Nederlands topproduct. Een Auping boxspring geeft u de garantie voor duurzaam slaapcomfort op het hoogste niveau.

De boxsprings van Auping zijn geheel zelf samen te stellen. Er is keuze uit diverse Auping matrassen, topmatrassen, hoofdborden en stofkleuren.

We hebben een speciale pagina gemaakt met onze Auping Boxspring sets.

Wanneer u vragen heeft, bent u van harte welkom in onze winkel.

Eastborn boxspring

Bent u op zoek naar een Eastborn Boxspring? Ook die kunt u bekijken en voelen bij Beddenspecialist den Herder. Sinds 1959 maakt Eastborn kwalitatieve hoogwaardige matrassen en boxsprings in Nederland. In een fabriek in Vroomshoop, van maar liefst 20.000 vierkante meter, worden alle matrassen van Eastborn gemaakt.

De vertrouwde kwaliteit blijft gegarandeerd doordat Eastborn steeds opnieuw tests uitvoert op het gebied van comfort en duurzaamheid.

Indien u van plan bent om een Eastborn boxspring te kopen, bekijkt u dan eens de collectie op onze website of kom langs in de winkel.

Wanneer u vragen heeft, bent u van harte welkom in onze winkel.

Pullman boxspring

Bent u op zoek naar een Pullman Boxspring? Dan bent u bij Beddenspecialist den Herder aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keus. Pullman maakt sinds 1937 matrassen, bedden en boxsprings van hoogstaande kwaliteit, waarbij duurzaamheid en ventilatie twee belangrijke aspecten zijn.

Ook een Pulman Boxspring wordt in Nederland geproduceerd en hiermee bent u gegarandeerd van een kwaliteitsproduct. Een Pullman boxspring wordt opgebouwd uit speciale pocketveren die elektro thermisch gehard zijn. Dit zorgt ervoor dat de veren een ontzettend lange levensduur hebben en de lengte van de veer behouden blijft.

De Pullman boxspring is van rand tot rand geveerd. Hierdoor krijgt u geen onderscheid in comfort in het middelste deel van de Pullman boxspring. Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort.

Een Pullman boxspring geeft een garantie in een goede nachtrust. In combinatie met een Pullman Topper verhoogt u gegarandeerd het slaapcomfort.

We hebben een speciale pagina gemaakt met onze Pullman boxspring sets.

Wanneer u vragen heeft, bent u van harte welkom in onze winkel.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met 1 van onze medewerkers en bel: 0341 415 363

 • Wilma
  Wilma

  Bel haar op: 0341 415 363

  “Dromen op een heerlijke plek”

 • Sietske
  Sietske

  Bel haar op: 0341 415 363

  “Uw nachtrust mijn zorg”

 • Erna
  Erna

  Bel haar op: 0341 415 363

  “Voor sfeer en kleur in uw interieur”

 • Bessel
  Bessel

  Bel hem op: 0341 415 363

  “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

 • Albert
  Albert

  Bel hem op: 0341 415 363

  “SLAPEN IS ONS VAK!”

Vul hier uw zoekopdracht in

0
Beoordeling door klanten: 9,1 /10 uit 66 beoordelingen