ClimaComfort

ClimaComfort is uw betrouwbare partner in slaapcomfort. Met een ClimaComfort matras, boxspring, topmatras of matrashoes bent u zeker van optimaal slaapcomfort.

Onze slaapsystemen worden met de hand gemaakt in het Gelderse Wijchen. Topkwaliteit uit de Benelux, ontworpen en geproduceerd met liefde en passie voor goed slapen. Mét oog voor ideale ergonomische omstandigheden. ClimaComfort zorgt ervoor dat u de nachtrust krijgt die u verdient.

ClimaComfort investeert veel tijd in het ontwikkelen van ergonomisch verantwoorde matrassen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u onze matrassen ook waardeert wanneer u niet in bed ligt. Want als u ’s nachts lekker slaapt dan presteert u beter overdag. Door de zorgvuldig geselecteerde schuimcombinaties ondersteunt een ClimaComfort matras uw lichaam altijd optimaal.

Onze matrassen bestaan uit een gelaagde en gezoneerde opbouw van harde en zachte, verende en dempende materialen. Dankzij dit uitgekiende ontwerp hebben onze matrassen een hoge en direct merkbare ergonomische waarde. Uw nachten worden rustiger en de slaapkwaliteit verbetert aanzienlijk.

Advies nodig?

  • Bessel
    Bessel

    Bel hem op: 0341 415 363

    “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Klimatisering

Ervaar het zelf: de vierde dimensie van ClimaComfort.
U ervaart deze vierde dimensie; de klimatiserende werking van ClimaComfort matrassen, in de toplaag wanneer u uw hand er even op laat rusten. De warmte van uw hand wordt snel afgevoerd en de omgeving rond uw hand neemt uw lichaamstemperatuur aan. Het koelt als het warm is en het verwarmt als u het koud heeft. Zo garandeert ClimaComfort subliem slaapcomfort voor een uitgeslapen begin van de dag.

De vier dimensies van ClimaComfort

ClimaComfort matrassen zijn samengesteld uit vier lagen die elk een eigen unieke functie hebben: de vier dimensies van ClimaComfort.

1. Ergonomisch
Deze laag garandeert een stabiele lichaamshouding.

2. Drukverdeling
De laag die ervoor zorgt dat uw lichaam gedurende de nacht optimaal ondersteund is.

3. Ventilatie
Deze laag zorgt ervoor dat uw vochthuishouding niet ten koste gaat van uw nachtrust.

4. Klimatisering
De vierde dimensie: de laag die een aangename slaaptemperatuur waarborgt.

pyramide-800

Swiss technology inside

ClimaComfort voldoet aan de hoogste standaard van Zwitserse technologie. De combinatie van drie revolutionaire schuimtypes (EvoPore®, Viscopore® en Watergel®) is in Zwitserland ontwikkeld en tot in detail getest alvorens het zijn toepassing vond in de ClimaComfort matrassen. Hoogwaardige techniek; alleen het allerbeste voor uw slaapcomfort.

Er kan weinig op tegen ambachtelijk vakmanschap uit de Lage Landen, ofwel de Benelux. Daarom worden onze matrassen van A tot Z geproduceerd in het Gelderse Wijchen, ten westen van Nijmegen. Het is geen toeval dat ClimaComfort hier zijn oorsprong vindt. In het land van Maas en Waal, waar het water zo’n prominente rol speelt en de invloed van de twee grote rivieren een uitstekend leefklimaat creëert.

Kenmerken:

Afhankelijk van uw persoonlijke slaapvoorkeur, slaapgewoonten, uw postuur en conditie bepaalt uw ClimaComfort slaapspecialist samen met u de juiste matraskeuze en de juiste afstelling van uw ClimaComfort boxspring. Onze vier verschillende matrasmodellen hebben allen dezelfde hoogte waardoor ze dus ook ideaal naast elkaar te gebruiken zijn. Ideaal wanneer uw partner andere slaapbehoeften heeft.

9 aangename ClimaComfort kenmerken:

•Uitwisselbare collectie van vier matrassen, een topmatras en boxspring
•Actieve klimatiserende werking van de toplaag
•Aangenaam slaapklimaat
•Optimale ventilatie voor goed gereguleerde vochthuishouding
•Ergonomisch vormgegeven
•Drukverdelend
•Afneembare, uitwasbare matrashoes met Thermo-gel® finish
•Zwitserse innovatie, Hollands vakmanschap
•Onderhoudsarme matrassen die u niet hoeft te keren

Watergel®

ClimaComfort gebruikt Watergel® in haar matrassen. Dit is een innovatief klimatiserend matrasschuim op waterbasis met een extreem elastische en open celstructuur. Watergel® zorgt voor regulering van lichaamswarmte en een constant, aangenaam slaapcomfort. U kunt de klimatiserende werking van de Watergel® in de toplaag voelen wanneer u uw hand er even op laat rusten. De warmte van uw hand wordt snel afgevoerd en de omgeving rond uw hand neemt uw lichaamstemperatuur aan. Watergel® koelt als het warm is en het verwarmt als u het koud heeft.De klimatiserende werking van Watergel® wordt geoptimaliseerd door de Thermo-gel® finish matrashoes. De matrashoes maakt direct contact met uw huid en zorgt voor geleiding van lichaamswarmte naar de Watergel®, welke vervolgens in werking treedt en lichaamswarmte reguleert.

Het gebruik van Watergel®, in combinatie met de matrasschuimen EvoPore® en ViscoPore®, is in Zwitserland ontwikkeld en uitvoerig getest. Zo combineert ClimaComfort innovatieve technologie met subliem slaapcomfort. Daar profiteert u direct van.

ClimaComfort CC-100 Matras

Gezoneerd schuimmatras opgebouwd uit 1 laag CLIMAFOAM® aan bovenzijde en 2 lagen EvoPore® aan onderzijde. Luxe afritsbare dubbeldoek hoes, behandeld met thermogel voor een verkoelende werking. Onderzijde van een ventilerende 3D-afstandsbreisel voorzien van antislip. Matras hoeft niet te worden gekeerd. De ClimaComfort matras CC100 is verkrijgbaar vanaf € 995.00

ClimaComfort CC-150 Matras

Gezoneerd schuimmatras voorzien van hoogwaardige kunststof veren in de heupzone. 1 laag CLIMAFOAM® aan bovenzijde en 2 lagen Evopore® aan onderzijde. Luxe afritsbare dubbeldoek hoes, behandeld met thermogel voor een verkoelende werking. Onderzijde van een ventilerende 3D-afstandsbreisel voorzien van antislip. Matras hoeft niet te worden gekeerd. ClimaComfort matras CC-150 is verkrijgbaar vanaf € 1095.00

ClimaComfort CC-200 Matras

Gezoneerd schuimmatras opgebouwd uit 1 laag CLIMAFOAM® aan bovenzijde en 2 lagen Viscopore® in het midden en 2 lagen Evopore® aan onderzijde. Luxe afritsbare dubbeldoek hoes, behandeld met thermogel voor een verkoelende werking. Onderzijde van een ventilerende 3D-afstandsbreisel voorzien van antislip. Matras hoeft niet te worden gekeerd. ClimaComfort matras CC-200 is verkrijgbaar vanaf € 1195.00

ClimaComfort CC-250 Matras

Gezoneerd schuimmatras voorzien van uniek geplaatste kunststof veren in de schouder- en heupzones.
1 laag CLIMAFOAM® aan bovenzijde
1 laag Viscopore® in het midden
2 lagen Evopore® aan onderzijde
Luxe afritsbare dubbeldoek hoes, behandeld met thermogel voor een verkoelende werking. Onderzijde van een ventilerende 3D-afstandsbreisel voorzien van antislip. Matras hoeft niet te worden gekeerd.
ClimaComfort matras CC-250 is verkrijgbaar vanaf € 1295.00

ClimaComfort Matrashoes

Alle matrassen van ClimaComfort zijn voorzien van een afritsbare buitenhoes met Thermo-gel® finish. Thermo-gel® is 100% biologisch afbreekbaar en dus niet milieubelastend. Het reageert op individuele behoefte wanneer de temperatuur en het vochtgehalte daarom vragen. Het koelende effect varieert van een half tot vier graden Celsius. De onderzijde van de hoes is gemaakt van ventilerend 3D-afstandsbreisel voorzien van anti-slip, waardoor het matras niet gaat schuiven.

ClimaComfort BX4000 Boxspring

Slapen op een ClimaComfort boxspring betekent genieten van luxe comfort met de klimatiserende werking van de Watergel® en de ergonomisch verantwoorde EvoPore® laag die in het matras is verwerkt. Het solide houten onderstel gaat verscholen achter een subliem afgewerkte Dacron hoes. Het ST2000 matras dat op deze boxspring ligt, zorgt door zijn pocketvering met zeven comfortzones voor uitermate prettig ligcomfort.

ClimaComfort garantie

  • Het hele assortiment 2 jaar garantie, 100%

Vul hier uw zoekopdracht in

0
Beoordeling door klanten: 9,1 /10 uit 66 beoordelingen