Eastborn Boxspring, matrassen en topdekken

De boxspring specialist sinds 1959 uit het oosten van het land. Eastborn een van de bekendere merken van Nederland is een specialist in het produceren van boxspringbedden. De Eastborn boxsprings onderscheiden zich in een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Eastborn zelf samen stellen

U kunt kiezen uit drie modellen allen uitgevoerd met een pocketveer interieur wat resulteert in een zeer comfortabel ligcomfort. Een Eastborn boxspring wordt standaard geleverd met 6 poten naar keuze. Diverse modellen en hoogte maten naar persoonlijke wens. Uiteraard kunt u kiezen tussen een vlakke of verstelbare uitvoering met twee motoren. Standaard worden de verstelbare boxsprings geleverd met een RF (radio frequentie gestuurd ) bediening. De bediening wordt via een lus opgeborgen aan de boxspring, deze wordt standaard mee geleverd. Tegen het verschuiven van de matrassen wordt gebruik gemaakt van gestoffeerde matras beugels, ook deze worden standaard meegeleverd bij een verstelbare boxspringset.

Eastborn verschillende stoffen

Een keuze uit een van de mooie en strak gestoffeerde hoofdborden maken de set compleet. De hoofdborden zijn te verkrijgen in verschillende maten zowel in de breedte als in de hoogte. De uitgebreide stoffen collectie met diverse structuren en kleuren biedt voor elk wat wils. Om de set helemaal compleet te maken biedt Eastborn ook diverse accesoires waaronder nachkastjes, hockers, e.d.

Advies nodig?

  • Sietske de Rooij
    Sietske de Rooij

    Uw nachtrust mijn zorg

Eastborn Garantie

Matrassen:

  • P4 tot en met P6, 3 jaar 100%
  • P8 tot en met P12, 5 jaar 100%

Topdekken:

  • 2 jaar 100%

Boxspring:

  • 25 jaar op veer en frame breuk, 100%
  • motoren 2 jaar 100%
Direct contact

Heeft u een vraag? Heeft u een probleem? Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Start typing and press Enter to search

Beoordeling door klanten: 9 /10 < span> 27 beoordelingen