Hasena | The dream factory

In Hasena bedden komen dromen uit, hoogwaardige, trendy en betaalbare meubels om te slapen, te dromen en goed te voelen. Hasena heeft verschillende aantrekkelijke modellen in de showroom van Beddenspecialist den Herder opgesteld staan.

Kenmerken

Hoge kwaliteit * Innovatief * Scherpe prijs * Perfectie * Houtsoorten met verantwoord FSC keurmerk

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

 • Albert den Herder
  Albert den Herder

  SLAPEN IS ONS VAK!

  Product informatie

  Hasena

  In 1951 besloten de drie broers Hasenfratz om hun eigen bedrijf op te richten. Wat begon in een loods met gebruik van zeer eenvoudige
  gereedschappen om lattenbodems, frames en bedden te maken, is jaren later uitgegroeid tot één van de grootste fabrikanten van bedsystemen – bodems en matrassen – in heel Europa. Aan het roer staat nu de vierde generatie.

  Vanaf de eerste dag van de oprichting zijn kwaliteit, innovatieve kracht, perfectie in vakmanschap en prijsbewustzijn kenmerkend voor de
  grote inspanningen van de broers geweest.

  Missie

  Hasena heeft als doel een betrouwbare en deskundige partner voor haar internationale klanten en consumenten te zijn. De producten die Hasena biedt, staan voor hoge kwaliteit, up-to-date en vernieuwend. Dit alles tegen uiterst scherpe prijzen voor meubilair voor het slapen, dromen én ook een tevreden gevoel.

  Zelf samenstellen!

  Eigen bedmodellen samenstellen

  Hasena heeft een diepe en brede collectie bedmodellen. Opvallend aan Hasena zijn die haast ontelbare mogelijkheden om uw bed volledig naar eigen wensen en inzichten samen te stellen.

  Deze Zwitserse leverancier daagt u uit mee te denken in een volledig product op maat: elke stijl is denk- en uitvoerbaar, altijd gepersonaliseerd tot in de puntjes. Een modern bed of toch liever wat klassieker? Alles is mogelijk. Een Hasena bedmodel is namelijk volledig naar uw wens samen te stellen. U start met de keuze voor een bedframe. Daarna zoekt u een mooi hoofdbord, muurpaneel en de pootjes uit. Tot slot, Hasena biedt extra diverse accessoires aan zodat uw slaapkamer volledig compleet en in harmonie is gestyld.

  Service & Garantie

  Mocht u vragen hebben over u aankoop, bent u altijd van harte welkom bij Beddenspecialist Den Herder . Ook dan staan wij voor u klaar. Wij nemen contact op met de leverancier en overleggen over het vervolg.

  In de top gaat het om details. En omdat wij top zijn, zijn we dus ook tot in details top. Steel & Stockings staat garant voor kwaliteit, van idee tot uitvoering. Ons timmermansoog voor afwerking zorgt voor perfectie in uitvoering.

  Wat klanten zeggen

  Er zijn nog geen reviews van dit product zelf. Heeft u dit bed onlangs gekocht en wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Laat het ons weten

  23 december 2014

  Mooie overzichtelijke winkel. Klantvriendelijk en goede nuttige informatie. Pullman Goldline Luxery Matras: Goed

  20 november 2015

  Kundig, vriendelijk, goed advies. Er zijn geen minpunten. Matrassen en kussens bevallen goed.

  28 augustus 2015

  Wij wisten wel welk merk bed wij wilden, maar de informatie die wij kregen was top. Lekker vlot en duidelijk. Er zijn geen minpunten, dit is in 40 jaar ons derde set.

  22 mei 2015

  Het bed bevalt uitstekend. Topdek bevalt goed, makkelijk met opmaken maar ademt iets minder in mijn beleving (mevrouw). Er vormt zich wel snel een kuil in de topdek. Satijnen beddengoed bevalt uitstekend. We hebben goede voorlichting gehad en zijn prima bijgestaan in onze vervanging van onze oude Pullmann boxspring.

  19 juni 2015

  De pullman matras met topper ligt veel warmer en zachter dan enkel matrassen. Mijn lichaam krijgt meer rust door de goede ligging.
  BEN ZEER TEVREDEN.

  Neem direct contact met ons op!

  Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

  Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

  Hasena slaapkamer

  Kom nu naar Beddenspecialist Den Herder en laat u persoonlijk en vriendelijk adviseren. Beddenspecialist Den Herder heeft een mooi aantal producten van Hasena in de showroom staan.

  Direct contact

  Heeft u een vraag? Heeft u een probleem? Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Start typing and press Enter to search