Kasten

Bent u op zoek naar een kast met een groot hanggedeelte? Wilt u graag uw kleding opvouwen en alles op legplanken neerleggen? In welke ruimte u ook een kledingkast wilt plaatsen of u nu een inloopkast of een gewoon kast wilt. Kom eens langs en vraag om het juiste advies!

Van inloopkast tot ‘normale’ kast

Bij ons vindt u veel verschillende soorten kasten. Daarnaast kan elke kast ook nog op elke gewenste plek in huis geplaatst worden. Ook de indeling van de kast is erg belangrijk. Door goed advies weet u zeker dat u de juiste kast besteld.

Kledingkast als blikvanger

Op het moment dat je een slaapkamer binnenkomt vallen er twee dingen direct op. Het bed en de kledingkast. Het is daarom belangrijk om goed na te denken of het type kledingkast dat u aanschaft. Naast het zicht is het belangrijk dat de kledingkast praktisch wordt ingevuld. Weet u welke mogelijkheden er allemaal zijn met accessoires, welke kleuren er allemaal mogelijk zijn?

Kledingkasten zelf samenstellen

Hoeveel kleding je ook hebt, welke wensen je ook hebt voor ons is niks gek. We hebben al heel wat meegemaakt. Dat is ook het mooie van een kledingkast die je zelf kunt samenstellen. Hoe je het ook bekijkt het wordt een kast die aansluit bij uw wensen en uw mogelijkheden.

Laat ons eens een 3D tekening maken, dan weet u wat de mogelijkheden zijn.

 • Bessel de Weerd
  Bessel de Weerd

  Een goede nachtrust komt niet vanzelf

  • Albert den Herder
   Albert den Herder

   SLAPEN IS ONS VAK!

   Direct contact

   Heeft u een vraag? Heeft u een probleem? Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Vul hier uw zoekopdracht in