Matrassen en topdekken

Een matras moet ervoor zorgen dat je lichaam na een lange dag hard werken kan uitrusten en bijkomen. De volgende dag moet je weer op pad en dat gaat nu eenmaal beter als het lichaam is uitgerust. Er zijn daarom enorm veel verschillende soorten matrassen te verkrijgen. Hieronder vind je een aantal van onze matrassen. In onze showroom kunt u langskomen om proef te liggen, te voelen en ervaren wat de verschillen zijn.

Topdekken

Voor een nog beter lig comfort leg je boven op je matras een topdek. Je ligt dan heerlijk zacht terwijl je de ondersteuning van je eigen matras blijft ervaren. Een topdek matras is, in tegenstelling tot een gewoon matras, eenvoudig te keren en te luchten. Hierdoor wordt het slaapklimaat nog beter wordt de levensduur van uw matras verlengd.

Verschillende matrassen

Er zijn veel verschillende matrassen die u kunt kopen. Voor elke persoon is het ook verschillend wat zij prettig vindt slapen. Zo slaapt de een het allerliefste op een matras van schuim, terwijl de ander liever op een matras met veren slaapt. Waar u ook van houdt bij Den Herder bedden bent u aan het juiste adres.

Wilt u weten welk matras voor u het beste is? Kom dan een keer langs in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder.

 • Bessel de Weerd
  Bessel de Weerd

  Een goede nachtrust komt niet vanzelf

 • Sietske de Rooij
  Sietske de Rooij

  Uw nachtrust mijn zorg

 • Albert den Herder
  Albert den Herder

  SLAPEN IS ONS VAK!

Direct contact

Heeft u een vraag? Heeft u een probleem? Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Start typing and press Enter to search

Beoordeling door klanten: 9 /10 < span> 27 beoordelingen