Matrassen en topdekken

Een matras moet ervoor zorgen dat je lichaam na een lange dag hard werken kan uitrusten en bijkomen. De volgende dag moet je weer op pad en dat gaat nu eenmaal beter als het lichaam is uitgerust. Er zijn daarom enorm veel verschillende soorten matrassen te verkrijgen. Hieronder vind je een aantal van onze matrassen. In onze showroom kunt u langskomen om proef te liggen, te voelen en ervaren wat de verschillen zijn.

Topdekken

Voor een nog beter lig comfort leg je boven op je matras een topdek. Je ligt dan heerlijk zacht terwijl je de ondersteuning van je eigen matras blijft ervaren. Een topdek matras is, in tegenstelling tot een gewoon matras, eenvoudig te keren en te luchten. Hierdoor wordt het slaapklimaat nog beter wordt de levensduur van uw matras verlengd.

Verschillende matrassen

Er zijn veel verschillende matrassen die u kunt kopen. Voor elke persoon is het ook verschillend wat zij prettig vindt slapen. Zo slaapt de een het allerliefste op een matras van schuim, terwijl de ander liever op een matras met veren slaapt. Waar u ook van houdt bij Den Herder bedden bent u aan het juiste adres.

Wilt u weten welk matras voor u het beste is? Kom dan een keer langs in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder.

 • Bessel
  Bessel

  Bel hem op: 0341 415 363

  “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

 • Wilma
  Wilma

  Bel haar op: 0341 415 363

  “Dromen op een heerlijke plek”

 • Albert
  Albert

  Bel hem op: 0341 415 363

  “SLAPEN IS ONS VAK!”

Vul hier uw zoekopdracht in

0
Beoordeling door klanten: 9,1 /10 uit 66 beoordelingen