Noteborn Kommodes Dress-up

Dress-up is een tweezijdig vrijstaand eiland met een open bovenkant. Met Dress-up tilt Noteborn de commode naar een heel nieuw niveau. U kunt Dress-up helemaal naar uw persoonlijke wensen uitvoeren.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

 • Bessel de Weerd
  Bessel de Weerd

  Een goede nachtrust komt niet vanzelf

  Product informatie

  Product informatie Noteborn Kommodes

  Dress-up is een tweezijdig vrijstaand eiland met een open bovenkant. Met Dress-up tilt Noteborn de commode naar een heel nieuw niveau. U kunt Dress-up helemaal naar uw persoonlijke wensen uitvoeren. Kies voor luxe laden, open vakken of een combinatie van beide. Uw persoonlijke wensen vertaald naar een elegant meubel voor uw slaapkamer of dressing.

  De bovenkant kan desgewenst van een glasplaat worden voorzien. In het vak onder de glasplaat kunt u een legplank of een lade toepassen. De inhoud van de lade is dan zichtbaar door de glasplaat. Dat geeft een fraai en speels effect, bijvoorbeeld bij een aluminium vakindeling en een stoffen inleg.

  Service & Garantie

  Heeft u een vraag of twijfelt u over u aankoop neem dan altijd contact op met Den Herder Bedden middels het contactformulier, de mail info@denherder.nl, de telefoon of kom bij ons langs in de showroom. Wij noteren uw aantekening en kijken welke mogelijkheden er zijn om tot een goede oplossing te komen.

  Voor Pullman matrassen en boxsprings gelden de navolgende garanties:
  Pullman geeft u garantie overeenkomstig de garantiebepalingen van Interieur Waarborg (Inretail). Die voorwaarden kun tu nalezen via www.cbw-erkend.nl.
  Indien u materiaal- of constructiefouten vaststelt bij matrassen, lattenbodems of boxsprings dient u contact op te nemen met Den Herder Bedden.

  Pullman producten hebben standaard twee jaar volledige garantie. De garantie kan uitgebreider zijn voor matrassen of boxsprings.

  (Topdek)matrassen:
  Pullman Goldline matrassen 5 jaar volledige garantie
  Pullman Silverline matrassen 5 jaar volledige garantie
  Pullman All inclusive matrassen 5 jaar volledige garantie
  Pullman topdekmatrassen 2 jaar volledige garantie

  Boxsprings:
  Veer- en framebreuk van boxsprings 25 jaar volledige garantie
  Elektrische motoren 2 jaar volledige garantie

  De garantie start vanaf de datum van bezorging en facturatie van het product door Hilding Anders Nederland bij Den Herder Bedden.
  Deze datum is niet noodzakelijk gelijk aan de lever- of factuurdatum aan de consument.

  Indien u onverhoopt beroep dient te doen op uw Pullman garantie zal Pullman het product na beoordeling voor u herstellen, omruilen of een volwaardig alternatief aanbieden via Den Herder Bedden. Extra kosten die bijvoorbeeld kunnen ontstaan voor het ophalen, bezorgen of montage vallen buiten de Pullman garantie. Stelt u onverhoopt een defect vast na de garantietermijn dan zullen herstelkosten berekend worden. Alle communicatie verloopt steeds via Den Herder Bedden.

  Uitzonderingen:
  Bij gebruik van verstelbare matrasdragers geeft Pullman geen garantie op de koppelritsen van matrassen bij een gekoppelde uitvoering.
  De werkelijke afmeting van de boxsprin t.o.v. de bestelde maat bedraagt -0,7 met een tolerantie van + of – 0,5cm.

  Wat klanten zeggen

  Er zijn nog geen reviews van dit product zelf. Heeft u dit bed onlangs gekocht en wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Laat het ons weten

  55 + 8 =

  Neem direct contact met ons op!

  Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

  Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

  Noteborn kasten

  Noteborn is opgericht in 1983 en heeft zich vanaf het begin toegelegd op ontwerp, productie en distributie van maatwerkkastwanden. De passie voor productontwikkeling én de fascinatie voor het achterliggende productieproces is een van de doorslaggevende succesfactoren voor Noteborn.

  Related Projects
  Direct contact

  Heeft u een vraag? Heeft u een probleem? Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Start typing and press Enter to search