Noteborn Schuifdeurkasten Match

Match zijn schuifdeuren speciaal voor mensen die houden van basic, naturel en betaalbaar. De deuren zijn volledig profielloos en bestaan dus puur uit het materiaal van uw voorkeur.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

 • Bessel de Weerd
  Bessel de Weerd

  Een goede nachtrust komt niet vanzelf

  Product informatie

  Product informatie Noteborn Schuifdeurkasten

  U kunt kiezen uit een rijke schakering van houtdecors of uni-kleuren naar de laatste kleurentrends. De deuren schuiven licht en soepel open en dicht over perfect weggewerkte rails. Maatwerk zoals maatwerk bedoeld is. U ziet alleen twee of drie schuifdeuren en verder niets. Daarachter bevindt zich de inbouwkast of dressing van uw dromen. Maak kennis met Match, het pure programma van Noteborn. Met deuren die geheel zonder profiel zijn uitgevoerd; ze schuiven fluisterstil open en dicht over de ingebouwde rails. Dat is alles. Geen toevoegingen, geen details, alleen de grepen van uw voorkeur. Match is leverbaar in onze collectie basiskleuren.

  Service & Garantie

  Service en Garantie

  Wat klanten zeggen

  Er zijn nog geen reviews van dit product zelf. Heeft u dit bed onlangs gekocht en wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Laat het ons weten

  71 + 5 =

  Neem direct contact met ons op!

  Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

  Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

  Noteborn kasten

  Noteborn is opgericht in 1983 en heeft zich vanaf het begin toegelegd op ontwerp, productie en distributie van maatwerkkastwanden. De passie voor productontwikkeling én de fascinatie voor het achterliggende productieproces is een van de doorslaggevende succesfactoren voor Noteborn.

  Related Projects
  Direct contact

  Heeft u een vraag? Heeft u een probleem? Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Start typing and press Enter to search