Noteborn: Dé specialist in kasten

kwaliteit zit in de genen

Noteborn is opgericht in 1983 en heeft zich vanaf het begin toegelegd op ontwerp, productie en distributie van maatwerkkastwanden. De passie voor productontwikkeling én de fascinatie voor het achterliggende productieproces is een van de doorslaggevende succesfactoren voor Noteborn. In de loop der jaren is een geheel eigen collectie opgebouwd, het productieproces is daarbij altijd in eigen hand gehouden. Hierdoor is Noteborn als geen ander in staat hoogwaardig maatwerk te leveren bij een aanzienlijke productiecapaciteit. De vakmensen van Noteborn combineren de allerlaatste technieken met ambachtelijk handwerk, materiaalkennis en oog voor detail.

Schuine wanden, rare hoekjes en aflopende daken?

Zo zien we het graag bij Noteborn! Juist in grillige ruimtes komen onze maatwerkkasten optimaal tot hun recht. Met Noteborn benut u elke ruimte zo slim en stijlvol mogelijk. Zo wint u veel plaats en maakt u optimaal gebruik van uw interieur. Professioneel ontworpen en door vakmensen bij u thuis gemonteerd.

Altijd een oplossing

Een schuin dak, een onregelmatig plafond of een ongelijke vloer… het is geen enkel probleem. Onze maatwerkoplossingen worden tot op de mm nauwkeurig bij u thuis opgemeten en in onze fabriek afgestemd op de bijzonderheden bij u thuis. Hoe gek dat hoekje of die schuine kant ook is, wij hebben er een oplossing voor, zodat u jarenlang optimaal kunt genieten van uw maatkast.

Sluitend geheel

Onze deuren worden zowel in glas als in paneel precies onder de juist hoek van het dak gefabriceerd. Zo geniet u van een sluitend geheel.

Advies nodig?

 • Bessel
  Bessel

  Bel hem op: 0341 415 363

  “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

 • Albert
  Albert

  Bel hem op: 0341 415 363

  “SLAPEN IS ONS VAK!”

In 5 stappen naar uw eigen Noteborn

Bij den Herder geloven we in een persoonlijke benadering, waarbij uw wensen leidend zijn.

We hanteren een uniek 5 stappenplan om de totstandkoming van uw Noteborn inzichtelijk te maken. Hier ziet u welke stappen we samen met u doorlopen.

 1. Het kennismakingsgesprek
  Maak eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek met een adviseur naar keuze. We bespreken uw wensen en bepalen we samen waaraan uw unieke Noteborn-oplossing aan moet voldoen. Knoppen voor afspraak met Bessel of Albert
 2. Een 3D-ontwerp
  Met behulp van ons eigen tekenprogramma maken we een 3D-ontwerp dat u een realistisch beeld geeft van de kast en alle opties.
 3. Opmeten bij u thuis
  Om te zorgen dat uw droomkast perfect past bij u in huis komt een van onze vakmensen bij u thuis alles nauwkeurig opmeten. De maten verwerken we tot een definitief voorstel.
 4. Levering volgens afspraak
  Uw kast wordt in onze Nederlandse fabriek speciaal voor u op maat gemaakt. Dankzij de combinatie van handwerk en geavanceerde technieken kunnen we uw kast binnen zes tot acht weken leveren.
 5. De montage
  Schuifdeuren en kastinterieurs worden door onze vakmensen gemonteerd. We zijn pas tevreden als uw kast perfect is geplaatst en alles naar wens functioneert.

Daarna: zorgeloos genieten
Met uw keuze voor een Noteborn kast bent u verzekerd van vele jaren woongenot. Wij geven een garantie van maar liefst tien jaar op alle bewegende delen en wieltechniek.

 • Bessel
  Bessel

  Bel hem op: 0341 415 363

  “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

 • Albert
  Albert

  Bel hem op: 0341 415 363

  “SLAPEN IS ONS VAK!”

Vul hier uw zoekopdracht in

0
Beoordeling door klanten: 9,1 /10 uit 66 beoordelingen