Advies nodig?

  • Wilma
    Wilma

    Bel haar op: 0341 415 363

    “Dromen op een heerlijke plek”

Pullman Boxsprings

Hieronder vindt u een selectie van de Pullman Boxsprings. Zoals u ziet zijn er veel verschillende mogelijkheden qua kleur en styling. Laat u vrijblijvend adviseren door 1 van onze medewerkers.

Boxspring Brantford

Robuust en stijlvol klassiek! Dit prachtige gecapitonneerde hoofdbord past goed in een modern, maar ook in een landelijk interieur. Pullman Brantford bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Brantford.

Het hoofdbord Brantford heeft een hoogte van ca. 114 cm en lijnt uit met de bedmaat.

Boxspring Charleston

Robuust en stijlvol klassiek! Dit prachtige gecapitonneerde hoofdbord past goed in een modern, maar ook in een landelijk interieur. Pullman Charleston bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Charleston.

Het hoofdbord Charleston heeft een hoogte van ca. 115 cm en een breedte van 280cm.

Boxspring Belleville

Belleville; elegant genopt voor een stijlvol klassieke uitstraling. Fraaie stiknaden maken dit model helemaal af.

De Pullman Belleville bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Belleville.

Het hoofdbord Belleville heeft een hoogte van ca. 116 cm en lijnt uit met de bedmaat.

Boxspring Cornwall

Een stoere uitstraling en stevige weefstructuur van de stof, dat typeert de Pullman Cornwall.

De Pullman Cornwall bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Cornwall.

Hoofdbord: hoogte ca. 110 cm, dikte ca. 12 cm op het dikste punt. De breedte is gelijk aan de bestelde maat.

Boxspring Ottawa

De Pullman Ottawa heeft een luxe leren afwerking en een hoofdbord met een vakstructuur.

De Pullman Ottawa bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline matrassen en het hoofdbord Ottowa.

Hoofdbord: hoogte ca. 110 cm, dikte ca. 12 cm op het dikste punt. De breedte is gelijk aan de bestelde maat.

Boxspring Portland

Modern, robuust en rechte lijnen kenmerken de Portland. De fraaie afwerking en gekleurde matrassen maken deze boxspring combinatie helemaal compleet.

Het hoofdbord van de Portland is ca. 110cm hoog en 12cm dik.

Boxspring Toronto

De Pullman Boxspringset Toronto bestaat uit twee Pullman Silverline boxsprings, een Toronto hoofdbord, twee Silverline Premier Colour matrassen, waarvan de Silverline Premier matrassen in dezelfde fraaie stof is gestoffeerd als de boxspring en het hoofdbord.

Pullman Boxspring kopen

Slaapcomfort op hoog niveau

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de unieke verende ondersteuning van de bedden in treincoupés die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring.

Ongekend comfort

U zult merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het totale bedoppervlak mee (dus ook de zijkanten). Bijkomend voordeel van deze constructie met open structuur is de uitstekende ventilatie van het bed. Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. 25 jaar garantie is op iedere boxspring standaard.

Vaste Boxspring

Een vaste Pullman boxspring heeft een duurzaam en stabiel houten frame en staat garant voor jarenlang slaapcomfort. De boxsprings hebben een aangename hoogte (Goldline boxspring 26 cm, Silverline boxspring 23 cm) en zijn voorzien van een pocketveringinterieur dat verdeeld is in 5 zones. Zo krijgt uw lichaam perfecte ondersteuning. Maar ook als u niet slaapt is de boxspring een aanwinst voor uw slaapkamer. Met dank aan de ruime collectie stoffen die aansluiten bij iedere interieurstijl. En rijke details als dubbelnaads stikwerk.

Verstelbare boxsprings

Een verstelbare Pullman boxspring is de ultieme vorm van luxe. Met een draadloze afstandbediening binnen handbereik weet u moeiteloos de perfecte lighouding te vinden. De verstelbare boxsprings hebben een comfortabele hoogte en veren van rand tot rand. Zo heeft u op elke plek in bed dezelfde, hoogwaardige ondersteuning.

Vul hier uw zoekopdracht in

0
Beoordeling door klanten: 9,1 /10 uit 66 beoordelingen