Blijvend goede service bij Den Herder Bedden

Een goed bed kunnen leveren is belangrijk. Blijvend goede service leveren is echter zeker zo belangrijk, vinden wij bij Den Herder Bedden. Daarom staan we bij Den Herder Bedden altijd klaar om u te helpen bij eventuele problemen. Als uw verstelbare bedbodem opnieuw afgesteld moet worden of uw deur van uw linnenkast iets aanloopt. Ook na verloop van jaren bent u van harte welkom en komen wij zonder voorrijdkosten en uurloon te berekenen bij u langs. Door een verhuizing zoekgeraakte of defecte onderdelen kunnen wij altijd proberen voor u te bestellen en vervangen. Zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw aankoop.

Een bodem en matras in bruikleen

Het kan zijn dat u al snel een bodem en matras nodig heeft, maar dat het door u uitgezochte een langere levertijd heeft. Om die periode te overbruggen, kan Den Herder Bedden u tijdelijk een bedbodem en matras in bruikleen verstrekken.

Installatie en montage

Den Herder Bedden beschikt over een eigen bezorg- en montagedienst.  Mensen die uw gekozen slaapkamer, bedbodem, matras, kast etc. op vakbekwame wijze bezorgen en monteren. Op de afgesproken ochtend of middag. U heeft er dus geen omkijken naar. Uiteraard voeren zij ook het verpakkingsmateriaal voor u af.

Den Herder Bedden garantie voor kwaliteit  

Een goed bed kopen is  niet eenvoudig. U wilt  immers een bed dat precies bij u past én bovendien jaren meegaat. Als Den Herder Bedden stellen wij dan ook zeer hoge eisen aan de merken die wij voeren.

Den Herder Bedden sinds 1928.

Den Herder Bedden is al 3 generaties lang het vertrouwde adres als het gaat om het kopen van een goed bed en alles wat daarbij komt kijken. De filosofie van toen – het geven van goed advies, aangepast aan de individuele slaapwensen en mogelijkheden van de klant – is nog steeds de drijvende kracht achter Den Herder Bedden.

Vul hier uw zoekopdracht in

0
Beoordeling door klanten: 9,1 /10 uit 66 beoordelingen