Silvana Hoofdkussens

Het belang van een goed hoofdkussen!

Tot aan de jaren ’70 werd het slaapcomfort van de consument hoofdzakelijk bepaald door het matras en de bedbodem. Aan het hoofdkussen werd weinig tot geen aandacht besteed. Dit terwijl een goed hoofdkussen zorgt voor een derde van het slaapcomfort. Het beoogde slaapcomfort werd daarom zelden bereikt. 30 jaar geleden begon Silvana daarom met de ontwikkeling en productie van hoofdkussens.

Silvana Support Hoofdkussens

In 1983 werd op basis van wetenschappelijk onderzoek het eerste innovatieve hoofdkussen ontwikkeld: het Silvana Support hoofdkussen. Het Silvana Support kussen is tot op de dag van vandaag nog steeds het meest effectieve hoofdkussen met een ingebouwde neksteun. De laatste jaren is het Silvana assortiment flink uitgebreid om aan de grote verscheidenheid van wensen te kunnen voldoen.

Silvana Dekbedden

Tevens heeft Silvana de laatste jaren een prominente naam verworven binnen de ontwikkeling en productie van Silvana dekbedden. Door de constante toepassing van de nieuwste technologieën blijft Silvana vooruitstrevend op het gebied van slaapcomfort. Zo wordt er bijvoorbeeld Outlast® materiaal toegepast aan kussens en dekbedden om de lichaamstemperatuur te reguleren en zijn er kussens ontwikkeld bestaande uit 100% gerecycled materiaal. Een constante toepassing van de nieuwste technologieën en consumentgericht denken zorgen ervoor dat Silvana vooruitstrevend blijft op het gebied van slaapcomfort!

Missie Silvana

Een hoofdkussen en een dekbed voor elke type slaper! Het juiste hoofdkussen en het perfecte dekbed zorgen voor een goede nachtrust en een energierijke dag. Omdat elk persoon uniek is, verlangt ieder persoon een hoofdkussen en een dekbed op maat. Silvana doet er daarom alles aan om haar hoofdkussens en dekbedden nog beter aan te laten sluiten bij deze individuele wensen. Dit is alleen mogelijk door de consument centraal te stellen in alles wat wij doen. Silvana gelooft dat met een persoonlijke kussen- en dekbedkeuze iedereen lekker kan slapen en daardoor de dag vol nieuwe energie kan beginnen.

 • Wilma
  Wilma

  Bel haar op: 0341 415 363

  “Dromen op een heerlijke plek”

 • Erna
  Erna

  Bel haar op: 0341 415 363

  “Voor sfeer en kleur in uw interieur”

 • Bessel
  Bessel

  Bel hem op: 0341 415 363

  “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Vul hier uw zoekopdracht in

0
Beoordeling door klanten: 9,1 /10 uit 66 beoordelingen