Gezond slapen deel 1

 In Slaap advies

Wat is nu het verschil tussen al die verschillende slaapsystemen en merken? Wat moet ik kiezen of wat is goed voor mij? Veel klanten zien door de bomen het bos niet meer. Zo gek is dat niet. Nergens in Europa worden zoveel verschillende slaapsystemen aangeboden en geproduceerd als in Nederland.

Den Herder Bedden heeft een systeem ontwikkeld om u door het bos te leiden. Samen met u slaap adviseur zullen we met een lekker kopje koffie een intake gesprek voeren. Hierbij zullen we via een checklist duidelijkheid krijgen wat voor u belangrijk is.

Om u alvast enige duidelijkheid te geven zullen we nu proberen een uitleg te geven over de verschillende slaapsystemen. Helaas is het niet mogelijk u op papier alles duidelijk te laten zijn. Tijdens u bezoek aan onze showroom kunnen we pas echt duidelijk maken waar u op moet letten en zo de verschillen te voelen. Toch zullen we een poging doen.

Waar moet ik op letten?

Voor het maken van juiste keuze is het belangrijk te weten hoe u slaap gewoontes zijn. Slaapt u op u zij, rug of buik? Het is belangrijk te kijken hoe ons lichaam gebouwd is. Neem bijvoorbeeld, u ligt op u zij. Dan is het belangrijk dat uw lighouding gelijk is zoals u zou staan, namelijk met een rechte ruggenwervel. Uw schouder en heup steken namelijk uit en uw taille is smaller. Het is de bedoeling dat het slaapsysteem overal steun gaat geven. Het slaapsysteem zal de uitstekende delen laten wegzakken en ondersteuning bieden in de taille. ( zogenaamde comfortzones ) Uiteindelijk moet het systeem zich aan u aanpassen en niet andersom.

lighouding

Voor een uitgebreide uitleg nodigen we u graag uit voor een afspraak met een van onze specialisten.

In het volgende deel gaan we u meer informatie geven over de slaapsystemen en materialen. Hou de website dus in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsoverzicht

Vul hier uw zoekopdracht in

Beoordeling door klanten: 9,1 /10 uit 66 beoordelingen