Wees voorbereid en
onderzoek je SlaapIDentiteit

Wees voorbereid en
onderzoek je SlaapIDentiteit

SlaapID

Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je écht een goed en passend slaapadvies wilt geven, je móet meten. Immers, meten = weten. Een paar minuten proefliggen is simpelweg niet genoeg.

Wij werken daarom met de onafhankelijke, gratis SlaapID-service. Met een uniek en slim apparaatje geven wij op een betrouwbare – en blijvende manier – inzicht in uw slaapgedrag. En dat is vooral winst voor u.

Via Beddenspecialist den Herder heeft u dus een tijdelijke bedpartner; de SlaapID®. De SlaapID® is een elastische band die je ’s nachts om je borst draagt, met daarin een sensor. Na drie nachten heeft de SlaapID-sensor alle informatie opgeslagen over jouw slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme.

Objectieve, onafhankelijke en noodzakelijke informatie waarmee we je verder kunnen helpen in de zoektocht naar een betere slaapoplossing. Zoals we dit met onze bewezen aanpak ook al hebben gedaan bij duizenden klanten voor jou. De SlaapID® meet o.a. de volgende punten:

Vraag SlaapID aan

Vul hieronder uw gegevens in om een SlaapID-sensor te reserveren.

 Hoe werkt het?

1.

Vraag gratis de SlaapID online aan óf kom naar Beddenspecialist Den Herder

2.

Doe het kleine apparaatje SlaapID  om uw middel voordat u  gaat slapen

3.

Herhaal dit drie nachten

4.

Lever de SlaapID in bij Beddenspecialist Den Herder

5.

U ontvangt direct de uitslag over uw slaapgedrag. Uw winst? Belangrijk inzicht in uw slaapgedrag!

Helder inzicht in uw slaapgedrag

Samen met de grondige kennis over het menselijk lichaam van fysiotherapeuten is dit meetinstrument ontwikkeld met maar één doel: helder inzicht in uw slaapgedrag. Met deze informatie weten we precies welke bedbodems, matrassen en kussens bij u passen. Onderdelen die elkaar aanvullen en vooral ‘begrijpen’.

U krijgt eerst een zorgvuldig en persoonlijk intake-gesprek. Dan weten we namelijk wie u bent. Kennen we uw slaapsituatie, specifieke kenmerken, wensen én of er fysieke knelpunten zijn. Vervolgens krijgt u de speciale SlaapID-sensor mee naar huis en draagt deze drie nachten lang in uw eigen bed.

Wij lezen vervolgens op eenvoudige wijze het apparaat uit met alle essentiële data. Aan de hand van het gesprek plus de nauwkeurige metingen bekijken we met elkaar (vrijblijvend) welk product het beste past in úw situatie. Producten, die precies op de juiste zones ondersteunen en weer op andere plekken exact die nodige ruimte bieden. Denk maar eens aan uw schouders, benen of heupen.

Bij een klantgerichte aanpak horen ook alleen maar kwalitatieve A-merken met individuele, instelbare maatproducten. Niet voor niets is onze slogan ‘Op uw lijf geschreven’.

Verbeter uw slaapgedrag en slaapsituatie

SlaapID geeft u inzicht in de volgende vier punten:

1. Slaaphouding

  • In welke van de acht slaapposities slaapt u? Je moet liggen zoals je staat; met een rechte wervel. Ligt iemand vaak in een tussenpositie? Dit is niet natuurlijk en kan serieuze klachten opleveren

3. Slaapklimaat

  • Is uw slaaptemperatuur stabiel of verstoord?

2. Slaapbeweging

  • Hoe (on)rustig slaapt u? Wat zegt het aantal bewegingen in een nacht? Er moet balans in drukverdeling zijn

4. Slaapritme

  • Een regelmatige, goede slaapcyclus is belangrijk om uit te rusten en te kunnen herstellen

SlaapID-slaaptest: een schat aan informatie

De SlaapID-slaaptest doe je gewoon lekker thuis, in jouw eigen bed! Terwijl je slaapt vergaart de sensor een schat aan informatie:

  • Slaaphouding – om rugklachten te voorkomen, moeten we liggen met een rechte wervelkolom. Dat kan in meerdere posities: de bekende buik- rug-, zijligging. De sensor meet daarnaast ook nog de vier tussenposities.
  • Slaapbeweging – we wisselen gemiddeld 38 keer per nacht van houding. Hartstikke gezond voor de doorbloeding van jouw lichaam en gewrichten, maar wat doe jij ‘s nachts?
  • Slaapklimaat – De temperatuur en luchtvochtigheid kunnen stoorzenders zijn en zorgen dat je slecht inslaapt of onrustig slaapt.
  • Slaapritme – een regelmatige, goede slaapcyclus is belangrijk om uit te rusten en te herstellen. SlaapID is dé manier om te bepalen hoe je straks het beste slaapt.

Vul hier uw zoekopdracht in

0
Beoordeling door klanten: 9,1 /10 uit 66 beoordelingen