SlaapZZ hoofdkussens:

SlaapZZ Hoofdkussens

Natuurrubber:
Dit natuurrubber gezondheidskussen is een kussen met een speciaal geconstrueerde ingebouwde nekondersteuning. Het Vloeiend natuurrubber gezondheidskussen heeft een kern van 60% natuurlatex. Dit hoogwaardig gezondheidskussen heeft een ingebouwde nekondersteuning en schouderuitsparing. Mede door de specifieke vorm geeft dit hoofdkussen een ideale ondersteuning.
Zonesysteem voorzien Schouderuitsparing.
Door dit ingenieuze zonesysteem kantelt het hoofd naar achteren. Hierdoor worden nekwervels optimaal ondersteund in de natuurlijke houding, komen zenuwbanen tot rust en liggen de luchtwegen vrij. De schouderuitsparing geeft bij zijligging een behaaglijk gevoel. Nare tochtbanen in de nek worden zo voorkomen. Bij rugligging komt het hoofd in een stabiele ligging over de nekzone te liggen. Zo valt het hoofd, ook bij een totale spierontspanning, nooit opzij.
Zowel voor rug als zijslapers geschikt. Anti allergisch en stofvrij. Keerbaar door de symmetrische vormgeving.
Afmeting 40x60cm.
De afmeting van het Vloeiend gezondheidskussen is met name geschikt in combinatie met matrassen die voorzien zijn van een schouder comfortzone. Deze beginnen doorgaans 40cm vanaf het hoofdeinde. – uitermate geschikt voor langere personen. Door de kortere afmeting wordt er meer ruimte gecreëerd in het bed. Kussensloopmaat 50x70cm.
Gebreide Dri-Release® tijk:
Door de elastische gebreide structuur van de tijk past het Vloeiend kussen zich extra aan, aan de contouren van nek en hoofd. Dri-Realease® bestaat uit een speciaal gepatenteerd microgaren dat is samen gesponnen met een gering katoen aandeel. Dri-Release neemt ca. 40% meer vocht op dan katoen en droogt tot wel vier maal sneller. Zo voelt de stof comfortabel aan en voorkomt het vochtig worden van de huid. Tevens is de stof voorzien van een Freshguard® behandeling. Door deze moleculaire behandeling worden nare luchtjes ingekapseld. Zo ruikt het kussen ten alle tijden fris. De tijk van het Vloeiend comfortkussen is afritsbaar en wasbaar op 60 graden. Vloeiend kussens zijn leverbaar in 9,12 en 14 cm hoogte.

Hoofdkussen Veerkracht:
Natuurrubber:
Dit is een natuurrubber kussen met een kern van 60% natuurlatex. De Hoogwaardige elastische latexkwaliteit geeft een optimale hoofd en nek ondersteuning. Zowel voor rug als zijslapers geschikt. Anti allergisch en stofvrij. Keerbaar door de symmetrische vormgeving.
Afmeting 40x60cm. De afmeting van het Veerkracht comfortkussen is met name geschikt in combinatie met matrassen die voorzien zijn van een schouder comfortzone. Deze beginnen doorgaans 40cm vanaf het hoofdeinde. Uitermate geschikt voor langere personen. Door de kortere afmeting wordt er meer ruimte gecreëerd in het bed. Kussensloopmaat 50x70cm.
Gebreide Dri-Release® tijk:
Door de elastische gebreide structuur van de tijk past het Veerkracht kussen zich uitstekend aan, aan de contouren van nek en hoofd. Dri-Realease® bestaat uit een speciaal gepatenteerd microgaren dat is samengesponnen met een gering katoen aandeel. Dri-Release neemt ca. 40% meer vocht op dan katoen en droogt tot wel vier maal sneller. Zo voelt de stof comfortabel aan en voorkomt het vochtig worden van de huid. Tevens is de stof voorzien van een Freshguard® behandeling. Door deze moleculaire behandeling worden nare luchtjes ingekapseld. Zo ruikt het kussen ten alle tijden fris.
De tijk van het Veerkracht comfortkussen is afritsbaar en wasbaar op 60 graden.
Veerkracht hoofdkussens zijn leverbaar in 12 en 14 cm hoogte.

Vul hier uw zoekopdracht in

0
Beoordeling door klanten: 9,1 /10 uit 66 beoordelingen