Softline bedden en matrassen

In Nederland trotseren we iedere dag met frisse moed de elementen. Bij Softline weten we dat een goede nachtrust onmisbaar is voor een vitaal leven. De hoogwaardige boxsprings, ontworpen en handmatig geproduceerd in Nederland, bieden het comfort dat bij uw lichaam past. Zodat u uitgeslapen en vol energie aan iedere dag begint. En de prijs? Ook die is helemaal Hollands!

Advies nodig?

 • Sietske de Rooij
  Sietske de Rooij

  Uw nachtrust mijn zorg

7 zekerheden

Softline. Hollandse bedden van wereldklasse.

De Filosofie van Softline:
Bij Softline geloven ze in de kracht van kwaliteit. Zonder dat u daarvoor de hoofdprijs betaalt! Oerdegelijk vakmanschap voor een eerlijke prijs. Helemaal Hollands dus!
De jarenlange ervaring in de beddenbranche vormde de basis voor een complete beddencollectie waarin comfort, gebruiksgemak en stijlvolle designs de boventoon voeren.

De 7 zekerheden van Softline:

 • Helemaal Hollands:
  Alle Softline producten worden in Nederland geproduceerd. Daarmee ondersteunen ze werkgelegenheid, waarborgen ze kwaliteit, houden ze levertijden kort en maken ze transport over duizenden kilometers (met alle milieubelasting vandien) overbodig.
  Kwaliteit en slaapgarantie: Softline biedt kwaliteit voor een eerlijke prijs. Sterker nog: de prijs/kwaliteitverhouding is ongeëvenaard! Hun matrassen en boxsprings doorstaan moeiteloos de vergelijking met de duurste merken. Topkwaliteit voor een middenklasse prijs. Dat is pas slapen met een gerust hart!
 • Slaapgarantie:
  Ieder lichaam is uniek. Daarom heeft Softline voor ieder lichaamstype een ergonomisch verantwoorde matras. Bovendien is een Softline bed gegarandeerd vormvast. Dat ligt goed en blijft goed! Die belofte doen ze met hun unieke slaapgarantie, standaard inbegrepen bij alle Softline producten.
 • Hygiëne:
  Een Softline matras heeft handige afneembare hoezen, zodat het slaapgedeelte makkelijk te reinigen en te keren is. En wie na een aantal jaren eens iets anders wil, vervangt eenvoudig de hoezen. En dus niet het hele bed!
 • Optimale ventilatie:
  Een Softline-matras ademt. Dankzij de unieke, open 3D-vezel vindt er altijd voldoende luchtcirculatie plaats binnenin het bed. Zo blijft de vorm behouden en geniet u jarenlang van de ondersteuning die bij uw lichaam past.
 • Uniek individueel comfort:
  Twee individuele matrassen, bedekt met een tweepersoons topdekmatras. Voor beide personen het gewenste, specifieke slaapcomfort, maar zonder een storende naad in het midden. Hun unieke H- en U-toppers zijn zelfs te gebruiken op een bed met individueel verstelbare ligplaatsen!
 • Collectie Softline Bedden:
  Gun uzelf de luxe van kwaliteit en comfort, zonder dat u wakker hoeft te liggen van de prijs! Softline biedt een complete range van kwalitatief hoogwaardige boxsprings, matrassen en accessoires voor het brede middensegment. De collectie is onderverdeeld in drie prijssegmenten: De Luxe, Royal en Excellent. Bepaal zelf uw persoonlijke voorkeuren of vind de dichtstbijzijnde Softline verkooppunt voor een vakkundig advies op maat!
 • Stalen en kleuren:
  Design dat past in uw slaapkamer. Met een brede range stalen en kleuren is er altijd een Softline product naar uw smaak, naadloos in te passen in uw interieur.

Grote stofkeuze, veel kleuren. Overzichtelijk gepresenteerd. 67 kleuren verdeeld over 3 stofgroepen. Diverse stoffen teflon behandeld/geïmpregneerd daardoor vuilafstotend. Diverse kleuren in lederlook.

U kunt uw eigen stof aanleveren zonder meerkosten voor het stofferen. Dit is exclusief de kosten voor de stof.

Garantie

Softline garantie

 • Het hele assortiment 2 jaar garantie, 100%
Direct contact

Heeft u een vraag? Heeft u een probleem? Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Start typing and press Enter to search

Beoordeling door klanten: 9 /10 < span> 27 beoordelingen