Steel & Stockings

De puurheid van de gebruikte materialen maakt onze collectie toepasbaar binnen ieder interieur. Al onze items zijn ontworpen vanuit een passie voor eenvoud, met een rijk karakter.

Steel & Stockings heeft altijd een balans tussen stoer en robuust met een vrouwelijke touch.

100% made by women! 100% Dutch!

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

 • Albert
  Albert

  Bel hem op: 0341 415 363

  “SLAPEN IS ONS VAK!”

Product informatie

Steels & Stockings

Alle materialen die wij gebruiken zijn puur natuur.

 • Hout:
  Wij gebruiken robuust en stoer eiken voor onze bedden. Dit betekent dat er noesten en scheurtjes in het hout kunnen zitten. Hout werkt, dit is een natuurlijke eigenschap en draagt bij aan de karakteristieke uitstraling.
 • Kleur:
  Wij leveren onze items het liefst zo naturel mogelijk vanwege de prachtige uitstraling van blank eiken. Mocht u toch de wens hebben voor kleur, dan bieden wij onze exclusieve selectie kleur-oliën aan, welke op basis van lijnolie gemaakt is. Deze is gebotteld onder ons eigen label.
 • Staal:
  Al het staal wat wij verwerken wordt geschuurd en gelakt met een uiterst matte lak om deze afwerklaag zo onzichtbaar mogelijk te maken. Deze is afneembaar met een licht vochtige doek.
 • Leder:
  Ons Steel&Stockings leder is uniek!! Alle kenmerken van de oorsprong van het leder zijn bewaard gebleven, wat inhoudt dat brandmerken, lichte beschadigingen en kleine verkleuringen juist onze collectie het karakter geven waar wij naar streven.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de bekendere leersoorten en de meest voorkomende stoffen, ook deze kunnen wij u leveren.

Service & Garantie

Mocht u vragen hebben over u aankoop, bent u altijd van harte welkom bij Beddenspecialist Den Herder . Ook dan staan wij voor u klaar. Wij nemen contact op met de leverancier en overleggen over het vervolg.

In de top gaat het om details. En omdat wij top zijn, zijn we dus ook tot in details top. Steel & Stockings staat garant voor kwaliteit, van idee tot uitvoering. Ons timmermansoog voor afwerking zorgt voor perfectie in uitvoering.

Wat klanten zeggen

Er zijn nog geen reviews van dit product zelf. Heeft u dit bed onlangs gekocht en wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Laat het ons weten

23 december 2014

Mooie overzichtelijke winkel. Klantvriendelijk en goede nuttige informatie. Pullman Goldline Luxery Matras: Goed

20 november 2015

Kundig, vriendelijk, goed advies. Er zijn geen minpunten. Matrassen en kussens bevallen goed.

28 augustus 2015

Wij wisten wel welk merk bed wij wilden, maar de informatie die wij kregen was top. Lekker vlot en duidelijk. Er zijn geen minpunten, dit is in 40 jaar ons derde set.

22 mei 2015

Het bed bevalt uitstekend. Topdek bevalt goed, makkelijk met opmaken maar ademt iets minder in mijn beleving (mevrouw). Er vormt zich wel snel een kuil in de topdek. Satijnen beddengoed bevalt uitstekend. We hebben goede voorlichting gehad en zijn prima bijgestaan in onze vervanging van onze oude Pullmann boxspring.

Neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

Steel & Stockings bedden

Kom proefliggen bij Beddenspecialist Den Herder en laat u persoonlijk en vriendelijk adviseren. Beddenspecialist Den Herder heeft een mooie aantal producten van Steel & Stockings in de showroom staan.

Vul hier uw zoekopdracht in

0
Beoordeling door klanten: 9,1 /10 uit 66 beoordelingen