Tempur matrassen, bedbodems en bedden

TEMPUR bed collectie,

Den Herder Bedden onderscheidt zich als Premium Reseller. In onze showroom vind u een zeer uitgebreide collectie TEMPUR producten.

Slaap is essentieel voor uw gezondheid en welzijn, dus waarom gunt u uzelf niet de best mogelijke nachtrust? Over de hele wereld genieten TEMPUR gebruikers elke nacht van de beste nachtrust dankzij de unieke eigenschappen van het TEMPUR materiaal. Het materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam en biedt een perfecte balans tussen comfort en superieure ondersteuning. TEMPUR heeft een scala aan producten voor verschillende voorkeuren en behoeften ontwikkeld.

Tempur Matrassen

Tempur Bedbodems

Tempur Bedden

Tempur Slaap Innovatie

In de jaren ’70 ontwikkelde NASA een druk absorberend materiaal om astronauten te ondersteunen en te beschermen tijdens het opstijgen. Wetenschappers werkten aan TEMPUR materiaal voor gebruik in slaapproducten, wat later in TEMPUR productiefaciliteiten geperfectioneerd zou worden. Vandaag de dag is TEMPUR het enige matras- en kussenmerk onder licentie van de US Space Foundation dat het ’Certified Technology’-zegel mag gebruiken. TEMPUR bouwt voort op haar geschiedenis van innovatie door te blijven verbeteren en nieuwe materialen en producten te blijven ontwikkelen die de beste nachtrust leveren.

Slapen op Tempur?

Zodra u heeft geslapen op een TEMPUR matras en kussen, realiseert u zich dat er geen vergelijking is. Het temperatuurgevoelige TEMPUR materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam. Het vermindert het ongemak dat wordt veroorzaakt door drukpunten, door de druk te herverdelen, zodat u direct kunt ontspannen in uw meest comfortabele slaaphouding en daar volledig wordt ondersteund.

Tempur  Comfort

Vertrouwde resultaten en betrouwbare kwaliteit TEMPUR producten worden wereldwijd erkend en gekocht door ziekenhuizen, verpleeghuizen en slaapcentra vanwege het comfort en de superieure ondersteuning die zij bieden. Tevreden klanten vertellen dat TEMPUR producten voor comfort hebben gezorgd bij het lijden aan rug-, gewrichts- en nekklachten of slaapproblemen. TEMPUR materiaal wordt uitsluitend in eigen beheer geproduceerd, waarbij de producten worden ontwikkeld en getest volgens de hoogste kwaliteitsnormen en allemaal ondersteund zijn door een uitgebreide garantie.

Tempur voor iedereen

Een TEMPUR matras voor iedereen Met drie matrascollecties en een breed assortiment kussens en accessoires, is er een TEMPUR product voor iedereen.

 • Joke Koopman
  Joke Koopman

  Uw nachtrust mijn zorg

  • Bessel de Weerd
   Bessel de Weerd

   Een goede nachtrust komt niet vanzelf

   Direct contact

   Heeft u een vraag? Heeft u een probleem? Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Vul hier uw zoekopdracht in